Toimijan esittely

Digimarkkinointi ja analytiikka hallussa

Olen digimarkkinoinnin ja markkinointianalytiikan osaaja. Valmistuin kesän 2022 alussa Laurea-ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi. Opinnäytetyöni oli datan visualisoinnista ja olen opintoni suunnannut digitalisaation ja analytiikan suuntaan alusta asti.
Teen tarvittaessa mainokset alusta asti, valokuvaan ja käsittelen kuvat, teen copy-tekstit ja luon tarvittavat kohderyhmät mainosalustalle.
Google Ads -puolella teen analyysiä mainosten toimivuudesta, optimoin tiliä paremmaksi ja kytken tarvittaessa muihin Googlen työkaluihin. Teen GUA ja GA4-asennuksiaaa ja Tag Managerin ylläpitoa.

Työkokemus

Kevään työskentelin Aava & Bang -markkinointitoimistossa, jossa käsittelin useita asiakkuuksia, heidän digimarkkinointitarpeitansa sekä näkyvyyttä Googlessa, Metassa ja LinkedInissa. Hubspot sekä Google sertifikaatteja olen suorittanut koko opintojen ajan, työharjoittelun aikana että sen jälkeen.

Olen tehnyt maksettua mainontaa myös opiskelijayhdistyksille kuten LOB sekä Tradenomiliiton tapahtuman Tradenologian tiimoilta. Orgaaninen näkyvyys on ollut suureessa merkityksessä erityisesti opiskelija-aktiivina toimiessa, ja sen merkitys monelle yritykselle ei ehkä ole vielä valjennut.

Maksettua mainontaa ja orgaanista näkyvyyttä sekä SEO ja SEM työtä tein myös Somafy OY:ssä 6 kuukauden harjoittelun ajan.