Toimijan esittely

Suomalaista insinööriosaamista

Palveluun voi sisältyä piirustuksien tekoa, arviointia ja tuotekehitykseen tai rakentamiseen liittyviä asioita, logistiikan haasteita tai riskianalyysejä.

Osaamiseen kuuluu viestintää muiden ammattilaisten kanssa, tutkimus- ja tiedonhankintatehtävät, projektiarviot materiaali- hankinta- sekä talousasioista, logistiikan suunnittelu ja toteutus, ohjelmistoihin ja atk-asioihin liittyvä neuvonta sekä tavoitteen jakaminen tehtäviin sekä niiden toteuttamisen aikataulutus ja projektin vastuualueiden määrittäminen.

Palvelun sisältö on neuvoteltavissa, ja mikäli palvelutarpeeseen sisältyy useampia tavoitteita, voidaan palvelu laskuttaa tehtäväkohtaisesti. Tehtävät laskutetaan kiinteällä, asiakkaan kanssa sovittavalla veloituksella, ja pitempikestoiset projektit päivähinnoittelun mukaisesti.

Palvelu sisältää aina parasta käytettävissä olevaa osaamista, ja mikäli palvelutarpeessa ilmenee sellaista ettei se ole toteutettavissa, kerron asiasta rehellisesti enkä laskuta työstä joka ei tuota haluttua tulosta.

Työkokemus

TTK:n ylempi toimihenkilö